Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
Breaking – Miért nem tudok belépni a játékba (UPC probléma)? | World of Tanks HUN-FAQ

A UPC előfizetői jelenleg bizonyos címeket, tartományokat nem tudnak elérni. A javításon dolgoznak.

Az előfizetők ma hajnal óta tapasztalhatják, hogy egyes weboldalakra (nCore, bitHUmen, stb..), online játékokba (world of tanks) nem tudnak belépni, illetve sok oldalnak különösen lassú a betöltődési ideje.

További hírek ezzel kapcsolatban:

 

Breaking – Miért nem tudok belépni a játékba (UPC probléma)? bejegyzéshez 4 hozzászólás

  • És az probléma e ha egy felhasználónévre két karrier van és csak az egyiket engedi be?

  • Köszönöm a segítségedet de a jelszó emlékeztetőt hogyan kérjem.Ja meg amennyiben egy hete még sikerült a jelszóval fent bejelentkezni de a játékon nem és most már nem enged be azzal a jelszóval és a nevet sem találja meg a rendszerben mint regisztrált profil akkor mi a teendő?

  • Helló!
    Nem törlik a felhasználói fiókod inaktivitás miatt. Javaslom, hogy kérj jelszó emlékeztetőt, illetve ha az sem segít, akkor ezt az oldalt keresd fel: https://eu.wargaming.net/support/Troubleshooter/List

  • Lenne egy kérdésem.Amennyiben 1 hónapja nem játszottam letörlik autómatikusan a karrieremet?
    Pedig biztos jó az email és akód is de nem enged be.A honlapon egy hete még be tudtam lépni már nem.Hol lehet írni a supportnak?

Online lista
7 látogató van online
6 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló