Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
Caernarvon | World of Tanks HUN-FAQ

caernarvon

Britt 8-as szintű nehéz tank.

shbg véleménye a tankról:

Tűzerő:
Mozgékonyság:
Álcázás: átlagos
Védettség: kiváló
Látótávolság: kiváló
Ágyúkitéríthetőség: kiváló

Sokkal roszabbra számítottam: Első körök egyikében pattogtak rólam, nem is tudtam mire vélni(8-as csata)
Remekül kilehet használni a páncélzatot és a viszonylag kemény tornyot. Nem egy T-32 de lehet rá alapozni. Éles szögbe nem érdemes beforgatni mert az oldala sérülékeny. Igazság szerint ha ha lenne olyan kemény oldala mint a kv4-nek akkor mondhatnám ,hogy egy szinten van a páncélzatuk, (érzésre) Ami nagy előny a kevés,kicsi gyenge pont (elölről).Szeret gyulladni,és nagyon arty érzékeny.
Ágyú: kis alfa, ez sokaknak hátrány lehet ,illetve Rusban is hátrány ez.
Viszont gyorsan pontosan és megfelelő átütéssel rendelkezik az ágyú ami ráadásul gyorsan céloz. Mondanom sem kell ,hogy a tűzgyorsasága révén a legtöbb 8-as tankot megeszi. (Egy az egyben természetesen)
Álcázása átlagos ráépíteni nem nagyon lehet. Látótávolsága nagyon jó. Én ezt megfejeltem egy távcsővel is. Hihetetlen mennyi xp-t össze lehet azáltal szedni ,hogy te deríted fel a “kedves ellent” :)
Mozgékonyság: úgy vettem észre,hogy tudom tartani az IS-3-kal a lépést. Nekem ennyi elég egy heavytől.
Én a következő felszereléseket használom rajta: Venti, töltésgyorsító és távcsőt. Az első kettő eléggé egyértelmű, utóbbit próba képen tettem rá, mondván meglátom mi lesz ,és bevált.
A pontos ágyú révén alkalmas távolsági harcra, illetve a közelharcban is megállja a helyét. Igyekszem az alját elrejteni, így a tornyot nehezen lövik be, illetve a torony kis célpont ami nem elhanyagolható szempont.
Megtartom mert funolni jó, illetve teambattleben jól tudom használni. Véleményem szerint eléggé alábecsült tank, viszont ennek köszönhetően nem törődnek vele, és ezt is előnyének lehet mondani.

Online lista
2 látogató van online
1 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló