Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
E-100 | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: Szpecnyaz

Az E-100 képében el is érkeztünk az egyik német heavy ág csúcsára. Attól függetlenül, hogy az E-100 top tank, igencsak meg tudja osztani a játékosokat.
Az E-100 védettsége érdekes módon nem csak a frontpáncéljában mutatkozik meg. A frontunk hasonló az E-75-nél látottakéhoz. Gyenge alsó és erős felső rész. A hasa sajnos gyengébb mint az E-75 esetében, így többet kell trükközni a beforgatásával. Ebben segítségünkre lesz az egészen egyedi oldalpáncélunk. Ez nem más, mint egy köténylemez, ami elnyel szinte mindent sebzés nélkül. Külön érdekessége, hogy elnyeli az artyk splash sebzését is. A tornya szerintem elég gyenge. Jókora gyenge pontok vannak rajta, amit könnyen átlőnek a tapasztalt játékosok.
Az E-100 a páncélzatához hasonló fegyvert kap. Papíron nagyon erős, de csak megfelelő használat esetén! Stock állapotban az E-75 top lövegével kezdünk, amivel ki kell grindelnünk a 150mm-es lövegünket. Ennek a jellegzetessége az, hogy borzasztó nagy az alfa sebzése. Viszont pontatlan és gyenge az átütése, persze RoF-ja se valami kiemelkedő.
Az E-100 helye egyértelműen az első sorban van. Sok a HP-ja, jó a páncélja (ne feledkezzünk meg a has elrejtéséről, vagy forgatásáról), szóval alkalmas arra, hogy vezesse a támadásokat. Már csak azért se érdemes hátulról lövöldözni vele, mivel a top lövegünknek siralmas az átütése és a pontossága. Viszont közelharc esetében, weak spotokra célozni képesek leszünk bármelyik tankot nagy mértékben sebezni. Érdemes használni a HE lőszert is. Ha nem tudunk gyenge pontra célozni, akkor érdemes HE lőszerre váltani és azzal lőni. Ezzel különösen az ellenség lövegét érdemes lőni, mivel szinte biztos kiütjük vele a lövegét, továbbá 300-450 sebzést is bevihetünk vele. Ha valaki bírja anyagilag, akkor az használhat gold lőszert is, ezzel már az átütésünk is nagyon jó lesz, nem csak a sebzésünk (de ez ugye inkább CW-n lehetséges). Sajnos Az E-100 igen nagy méretekkel rendelkezik, amit ha összevetünk azzal, hogy top tankuk vagyunk, No.1 arty célpontokká tesz minket. Ez ellen segít valamelyest a varázslatos köténypáncélunk, de ettől függetlenül soha ne szambázzunk nyílt terepen! Sajnos az E-100 is a jellegzetes német betegségben, a gyúlékonyságban szenved. Az E-100 elsősorban azoknak javallott akik sokat járnak CW-re, vagy pedig szeretik az erős, strapabíró tankokat és megvannak a nagy végsebesség nélkül. Akinek ez bejön, azok egy nagyon jó kis tankot fognak kapni.

Ajánlott felszerelés: rammer, ventilátor, célzásgyorsító, repeszpáncél

Előnyök: jó frontpáncél, sok HP, sebzésnyelő köténylemez, nagy alfa sebzés, jól használható HE lőszer
Hátrányok: gyúlékony, elsődleges arty célpont, nagy méret, lassú, gyenge páncélátütés, pontatlan löveg

Értékelés:
Védettség: Kiváló
Tűzerő: Kiváló
Mozgékonyság: rossz

E-100 bejegyzéshez 1 hozzászólás

  • Üdv.Kérdésem az volna,hogy az e100 1 lőszerrel nemigazán akar sebezni!!!Pedig testszerón mindig sebzett,mi az oka ennek??Prémiumlőszer szintén vagy sebez vagy nem.3 lőszer az sebez de 8 szintű tanknak arányába 100-tól max 350ig.Gyengitik az e100 már a mause lassan erősebb mind az e100:) ÜDV

Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló