Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
Hotchkiss H35 | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: Sunsetjoy

A franciák 2. szintjű könnyűtankja. Bár érdekes, hogy négyes szintig bezárólag a könnyűtankok ága erősebb páncélozottságú a nyers számokat tekintve. Ilyen a H35 is, tier 2 szinten helyi keménylegény.
Páncélozottsága (40mm minden és mindenhonnan) más nemzetek 3-as, 4-es szintjeivel veszi fel a versenyt, a lowtier csaták acélfal-szobra lehet, de ha jó játékos(ok)ba futunk bele, pontjai hamar elérhetik a nullát.
Hogy jól használjuk ki, érdemes az átlagos forgási sebességét kihasználva, “darázsként” az ellenfelek közt “cikázva” harcolni, ahol a különféle lövések könnyebben pattanhatnak rólunk (ha nem cikáztunk be a teljes ellenséges sereg közé…)

Teljes értékűvé könnyedén fejleszthető, 3 féle ágyúja közül a 2. szintűek kínálnak szokványos megoldásokat; a nagyobb sebzésű, lassabb (repeszromboló lőszerrel is), illetve a 2x gyorsabb, nagyobb átütésű (csak páncéltörő és prém lőszer) társa.
Ilyen szinten nem a távoli lövések dominálnak, hanem a közelharc, így a választás rajtunk áll.
Elsővonalas támadó és védelmi feladatokra is jó, a csatákban 3-as szintű tankok mellett a keményebb ellenfelei főként a német hosszúnevű prémiumtankok lesznek.

Mivel 2 fős személyzetű, leginkább parancsnok és vezetőképzésre lehet talán alkalmas, de pl. kredittermelésre alkalmatlan, gőzt kiengedni viszont jól lehet vele.

Előnyök: Szintjéhez képest remek páncélozottság
Hátrányok: Fejlesztésen kívül nem sok mindenre való

Értékelés:
Védettség: kiváló
Tűzerő: átlagos
Mozgékonyság: közepes
Rejtőzködés: átlagos

Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló