Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
JagdPanther | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: Szpecnyaz

Ha idáig eljutunk, akkor elkezdhetjük élvezni a német TD ágat. A JP meglehetősen jó mozgékonysággal rendelkezik, amit bátran használhatunk a jó pozíciók eléréséhez. Igaz hogy a páncélzata nem túl vastag, viszont meglehetősen jól be van döntve, emiatt sok minden fog lepattanni rólunk (persze nem a T10-es nagyvasak).
Kezdetként a Jagdpanzer IV rövid 88-as lövegét fogjuk használni, ezen mennél gyorsabban túl kell lépni. A hosszú 88-as löveggel viszont már kimutatja a foga fehérjét. Nagy távolságból is képesek leszünk halálpontos lövések leadására, meglehetősen nagy tűzgyorsasággal. Top lövegként egy 105mm-es löveget tehetünk fel rá. Egyéni ízlés kérdése hogy megtegyük e. A 105mm-es nagyobbat sebez, viszont lassabb és pontatlanabb egy kicsit. Ami döntő ok lehet, az a lőszerár, a 88-as lövedékek sokkal-sokkal olcsóbbak. De ha valaki nem sajnálja rá a kreditet, annak a 105mm-est ajánlanám.
Eddig csupa jót írtam, szóval következzen a fekete leves. A JP hírhedt arról hogy diszkógömbök vannak ráaggatva. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nagyon pocsék az álcázása. Így sajnos már nagyon messziről is fel leszünk derítve. Sajnos hajlamos kigyulladni is, mégpedig a szemből bekapott lövésektől.
Ajánlott felszerelés: Rammer, Ventillátor, Binocular Telescope

Előnyök: mozgékony, kiváló löveg

Hátrányok: pocsék rejtőzködő képesség, gyúlékony

Értékelés:
Védettség: Átlagos
Tűzerő: Jó
Mozgékonyság: Jó
Rejtőzködés: Gyenge

JagdPanther bejegyzéshez 2 hozzászólás

  • Teljesen egyetértek a cikkíróval. A JagdPzIV után valóban nagyon komolyan kell vennünk a méretbeli különbségeket, mégcsak hasonlót sem játszhatunk vele, messziről, a 2. de inkább 3. sorból osztogassuk a halált. Mivel egy tierrel magasabbra is kerülünk, Tier 9-es ellenfelek ellen a 240-es sebzés a nudlival ér fel. Lőszerár ide-lőszerár oda szükséges a 105mm-es nagyobb sebzése. A döntött páncél a Tier 8-9-es nagyvasak és TD-k ellen nem elég, szóval 1 lövésre van lehetőségünk egyszerre, ekkor kell mindent beleadni (JagdPzIV-el a hátbatámadások alkalmával, akár 2-3 lövésre is volt idő, mire komolyan vette az ellenfél, itt viszont elsődleges célpontok vagyunk).

    • Hja, sokszor a bokor + álcafesték + álcaháló + 100% álcázási képesség kombó sem ad elég rejtőzködési pontot. Remélem látni fogom a 9.5-ös frissítésben azt, hogy “rebalanced camo ability”.

Online lista
2 látogató van online
1 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló