Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
JagdPz IV | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: Szpecnyaz

Lapos kis dög, emiatt kiválóan rejtőzködik. Meglehetősen mozgékony. A döntött páncélzata képes az egészen nagy lövedékek lepattintására is, ha a random isten mellette áll. Viszont sajnos itt ki is merültek a pozitívumai.
Top lövegként az L/56-os 88-as löveget használhatja. Ez tökéletesen elég a saját tiérjébe. Viszont a MM tier 6-os tankként folyamatosan ennél nagyobb tierű csatákba dobálja be, ahol viszont kevés a lövegének a 132-es átütése. De legalább gyorsan köpködi a skulókat, csak hogy valami előnye is legyen ennek a lövegnek.
Szóval tipikusan az a gép, amin gyorsan túl kell esni. Ha nálunk nagyobb tankok közé kerülünk vele akkor a mozgékonyságára és a rejtőzködésére kell alapoznunk. Gyorsan el kell vele foglalni egy jó pozíciót, aztán onnan lövöldözni oldalba az ellenséget.

Ajánlott felszerelés: Álcaháló, Rammer, Ventillátor

Előnyök: mozgékony, jó rejtőzködés, magas ROF,

Hátrányok: rossz MM besorolás, gyenge páncélátütés

Értékelés:
Védettség: Átlagos
Tűzerő: Gyenge
Mozgékonyság: Jó
Rejtőzködés: Jó

JagdPz IV bejegyzéshez 2 hozzászólás

 • Mostanság én is elég sokat játszok a JGPzIV-el és teljesen egyetértek Jabberwocky-val.
  Különleges körülmények különleges taktikát kívánnak. Viszont a WG megadta nekünk hozzá a lehetőséget.
  Mostanság kezdek ráérezni arra, hogy ez a kiválóan álcázott tank képes átsiklani a frontvonalon észrevétlenül és hátba-támadni az ellent. Kicsit sajnálom is, hogy hamarost túl kell adnom rajta (a Ferdinándot nem a Tiger P-vel akarom kifejleszteni, így a TD ágat kell kicsit megpörgetni), de lehet még visszatérek a JGPzIV-re.
  Tehát sunnyogni, hátba lőni és elmozogni ez az életképes taktika, amivel top sebzők közt lehetünk és meccset dönthetünk el. Védelemben ne az első sorban sniperkodjunk, mert az első lövés után kifüstölnek minket, hanem több vastag bokor mögül szurkáljunk, akkurátus gyenge pont célzásokkal.
  Kevés kill, ám sok sebzés = sok tp, sok credit.
  Tier 6-7 tankokkal szinte áttörhetetlen IS3-as és Ferdinand falakat szoktam hátulról megpuhítani.

 • Mielőtt megvettem volna a JPIV-et, többek között ezt a leírást is elolvastam róla. Közel 80 csata után szerintem elmondhatom, hogy van pár olyan dolog az elemzésben, amivel nem értek egyet. Inkább a tapasztalatok leírása (ezzel mások segítése) lenne a célom, semmint az értelmetlen kritizálás.
  Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a JPIV-es tankvadásszal, szerintem teljesen megfelelő játékélményt nyújt. Az MM besorolás nem mondható rossznak, 10-ből 7 csatában megfelelő közegbe kerül ( pár db t7-es még belefér, csak t8-ok ne legyenek)
  A lövege nagyon pontos és gyorsan újratölt, és szerintem a tűzereje is megfelelő.
  Alkalmas “sniperként” és úgy is, ha a frontvonal mögött haladunk vele és amikor az ellenség nem figyel, előretörünk és halálpontos lövéseket osztunk.
  Killek szerzésére ugyan kevésbé alkalmas, mint tp gyűjtésre, arra viszont kiváló. Szóval tényleg gyorsan túl lehet rajta esni. :) Viszont már előfordult olyan is, hogy 6 killes Top Gun-t szereztem vele, úgy hogy a harmadik áldozat levitte az életerejét 4%-ra. (és a csatában 5, 6, és 7-s tank is akadt)
  Szóval, aki a JagdPanzerIV-es megvételét tervezi, szerintem semmiképpen ne gondolja meg magát.

Online lista
3 látogató van online
2 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló