Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
M4A3E2 | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: YossarianHUN

Elöljáróban egy jótanács: kíméld meg magad a fejvakarástól, orrösszeráncolástól, hívd egyszerűen Jumbónak. Minden Sherman tesónak van beceneve, hidd el egyszerűbb azokat megjegyezni, mint a remek betű-szám kombókat. Szintén egy evolválódott Shermannel van dolgunk, de teljesen másképp, mint ahogy az E8 esetében. A sebességről itt a páncélvédelemre került a hangsúly. A top motort kifejlesztve még mindig egy mozgékony, jó manőverezőképességű tankot kapunk, de korántsem egy gyors tankot. A feladatkör megváltozik, amolyan fél-heavyként kell haladni a pályán, a nagyokat támogatva, TD-k hátsó felére vigyázva. A hatékony scoutolás (felderítés), artyvadászat, lomha ellenséges nehéztankok körültáncolásának lehetőségétől már el is búcsúzhatunk. Kárpótlásul viszont kapunk valamivel több mint 100 mm vastag, döntött frontpáncélt. Hogy ez mire jó? Jó kérdés. A saját szintünkig, illetve ügyesen beforgatva, bukkanóra felállva Tier7-ig remekül véd, pattog róla a többség. Viszont efölött már a nagy bestiákat nem hatja meg ez a vastagság, szétkennek azok így is – úgy is. A Jumbo besorolása pedig korántsem baráti, sokat fogunk menni vele nagy dögök közt, T8-9-ben. A másik probléma vele, hogy fegyverzetben nem kap többet, mint az Easy Eight tette, tehát az ellenség frontjának átütése még mindig hiú ábránd. A top ágyú felszereléséhez továbbá szükség van a fejlesztett toronyra, ami nem kicsit vékonyabb az alapnál, így ez is dilemma lehet. Ennélfogva, személyes véleményem szerint, kevésbé használható járgány mint az E8, mivel ugye a Jumbo sebessége többnyire nem teszi lehetővé a flankelést (megkerülés, oldalbatámadás). Ennek ellenére ha az ember jó helyzetfelismeréssel, és némi szerencsével meg tudja oldani, hogy ne az ellenség legnagyobb tankjaiba botoljon bele egyfolytában, hanem a vele közel egy szintűekbe, akkor igazi pusztító masina.

Ajánlott felszerelés: célzásgyorsító, töltésgyorsító, fokozott szellőzés
(megj: a célzás/töltésgyorsító hasznossága ezen a tankon a már eleve nagy pontosság és tűzgyorsaság miatt vitatott pont volt az írás során. )

Előnyök: (saját szinten) vastag páncélzat, jó manőverezhetőség

Hátrányok: ehhez a játékstílushoz gyenge fegyverzet

Értékelés:
Védettség: Jó
Tűzerő: Gyenge
Mozgékonyság: Jó

Online lista
2 látogató van online
1 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló