Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
Panther II | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: Szpecnyaz

A PII-ben sokak szerint a legjobb T8-as medet üdvözölhetjük. Ez nem véletlen, ha a tankok legfontosabb tulajdonságai a tűzerő/védettség/mozgékonyság, akkor ő minden téren elég jól teljesít.
Bár annyira nem fürge mint egy T-44, vagy egy francia tank, mégis egészen kellemes a sebessége. Kicsit lassan gyorsul, de szerintem elfogadható, főleg hogy nem az a feladata hogy mérgezett egérként szaladgáljon.
A páncélzata, ha nem is kitűnő, de egészen korrekt, T8-ban és az alatt elég jó védettséget biztosít a számára. Érdemes próbálgatni a döntési szögeket, a jobb védettség érdekében.
Tűzerő tekintetében talán ő a nyertes a hagyományos löveggel szerelt tankok közül (érsd: nem revolvertáras). A hosszú 88-as löveg gyors, pontos, jó átütéssel rendelkezik, mindehhez átlagos sebzés párosul. Mivel medként úgyis flankolni szoktunk, a top tier heavyk oldalát is könnyen átütjük. Opcionális fegyverként használható a Panther szúnyog ágyúja is, különösen akkor, ha nincs még meg a 88/L71, bár a hosszú távú használata nem ajánlott.
A PII használható a Pantherhez hasonló sniper/support tankként. Különösen hight tier csaták esetén ajánlott ez. Viszont, a harciasabb játékosok is nyugodtan kereshetik vele a konfliktusokat, mivel a többi 8-as med ellen ő a leghatékonyabb fegyver T8-ig. Tökéletesen alkalmas arra, hogy alaposan elpáholja a mindenki mumusának számító Tpye 59 hordákat. A PII súlya meglehetősen nagy, ez ugye a mozgékonyságra nézve hátrány. De próbáljunk belőle előnyt faragni! Sebesség+nagy súly=faltörő kos! Ha nekirontunk vele valaminek (rammolás), az biztos nem fogja megköszönni nekünk. Sajnos ő is érzékeny a moduljaira, továbbá szeret birodalmi fáklya módjára viselkedni a szemből bekapott találatok hatására, de én ezt mondom, hogy ez legyen a legnagyobb problémánk.

Ajánlott felszerelés: ventilátor, stabilizátor, rammer

Előnyök: Kitűnő ágyú, jó védettség, képes rammolni
Hátrányok: hajlamos szemből kigyulladni, nagy méret, a többi medtől elmaradó mozgékonyság

Értékelés:
Védettség: Jó
Tűzerő: Jó
Mozgékonyság: Átlagos

Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló