Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
Pzkpfw 38H735(f) | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: Attiska

Német prémium Tier 2 besorolású könnyű harckocsi. A PzKpfw B2 740(f) kistesója. Legfeljebb Tier 3 csatába rak, és mindig top tank vagyunk, annak ellenére, hogy csak Tier 2. Nagyon lomha, egy komolyabb emelkedőn annyira lassulunk vele, hogy ha lenne a játékban gyalogság, megelőznének simán. Ez nem az a tank, amivel 20 másodperc elteltével húzzuk az ellenfél zászlóját. Manőverezni sem lehet igazán vele. A löveg gyors, pontos, az átütése megfelelő, sebzése átlagos. Végülis mindent tudunk vele sebezni, egyedül az ellenséges típustestvár, vagy a francia H38 (aminek a megjelenésével kikerült a megvásárolható típusok közül) okozhat gondot. Páncélzata jónak mondható, de hátulról elég sebezhető, igyekezzünk mindig a frontot mutatni az ellenfélnek, ha lehetséges. Elég kicsi, így rejtőzködni is jól tud. Szerintem igazi kis fun jármű. A dobozos WoT változathoz is ezt adták (és talán még adják is).

(Megjegyzés: frontot mutatni nem mindíg szerencsés dolog, mert aki ismeri az mind a méretes vezetőnyílást lövi, amit minden átvisz. Szerencsére sokan nem ismerik, de ne legyen meglepetés ha alkalomadtán sok sebzést kapunk szemből. De távolabbról azért nem olyan egyszerű ezt a gyenge pontot eltalálni).

Ajánlott felszerelés: ventillátor, álcaháló, periszkóp

Előnyök: jó páncélzat, megfelelő löveg, jó rejtőzködő képesség
Hátrányok: lassú, rossz manőverezés

Értékelés:
Védettség: jó
Tűzerő: közepes
Mozgékonyság: gyenge
Rejtőzködés: jó

Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló