Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
PzKpfw V Panther | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: Szpecnyaz

A Párduc a II.Vh egyik legjobb tankjaként van számon tartva, a német fanok egyik kedvence. A WoT-ban azonban kicsit mintha megkopott volna a fénye, szóval eléggé vegyesek róla a vélemények.
A mozgékonysága egy med-hez képest nem túl jó, de arra pont elég, hogy gyorsan elfoglaljunk vele egy nekünk tetsző pozíciót. Sajnos a stock tankba jócskán kell XP-t áldoznunk ahhoz, hogy elérje a maximális teljesítményét
A páncélzatáról is elég vegyesek az ember érzései. A döntött páncél elvileg elég jó, de a gyakorlatban csak ritkán fogja meg az erősebb lövedékeket. Szóval egy igen csak törékeny tankkal van dolgunk.
A stock Párduc fegyverzete borzalmas. Igyekezzünk mennél hamarabb kifarmolni rajta a 75mmL/100-as löveget. Mással nem igen éri meg használni. Ez egy igen egyedi fegyver. Nagyon pontos, nagyon gyors (3-5 sec között), jó átütéssel, viszont nagyon kicsi alfa sebzéssel.
A tulajdonságai a Panthert csak arra teszi alkalmassá, hogy a heavyket supportolja nagyobb távolságból, egyfajta mesterlövészként. A mozgékonysága lehetővé teszi, hogy gyorsan váltsunk pozíciót probléma esetén. Megfelelően használva elképesztően idegesítő tud lenni. Az játékos folyton csak azt érzi, hogy pár másodpercenként lecsípnek belőle 100-120 hp-t. Érdemes vele láncolgatni a heavyket (legelső v. leghátsó futógörgő), így a legnagyobb dögöt is mozdulatlanná tudjuk vele tenni, kitéve őket így az artyk tüzének. Viszont mindenképpen kerüljük vele az első sorban való harcot! Ez a tank nagyon törékeny, a szemből bekapott lövésektől sokszor kigyullad. Azon kívül talán ő az egyetlen német tank, ami hajlamos az ammo rack találatoktól azonnal felrobbanni. Ha egyik esemény se történik meg vele, még akkor is sorban pusztulnak a modulja. Szóval csak óvatosan bánjunk vele!

Ajánlott felszerelés: rammer, venti, vet ammo rack, stabilizátor

Előnyök: kiváló mesterlövész, nagyszerű support tank
Hátrányok: gyúlékony, könnyen kap modulsérülést, képes felrobbanni, medhez képest nem elég mozgékony

Értékelés:
Védettség: Rossz
Tűzerő: Jó
Mozgékonyság: Átlagos

Online lista
2 látogató van online
1 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló