Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/solieeu1/public_html/wotfaq/wp-content/plugins/wp-geshi-highlight/wp-geshi-highlight.php on line 143
Jagdtiger | World of Tanks HUN-FAQ

Szerző: Szpecnyaz

A Jagdtiger név hallatán minden német tank fannak felcsillan a szeme. Ennek ellenére a WoT-ban nem feltétlenül a kiemelkedő tulajdonsága miatt számít hírhedtnek.
Ha úgy vesszük, akkor a Ferdinánd nagyobbik testvérét üdvözölhetjük. Páncélzat terén nagyon hasonlóak, gyenge has, erős felépítmény. A különbség csak annyi, hogy a JT hihetetlenül erős felépítménnyel büszkélkedhet.
A JT legnagyobb előnye természetesen a tűzereje. A top lövegével az egyik legnagyobb DPS bevitelére képes tank. A páncélátütése képessé teszi arra, hogy bármilyen tankot átüssön akár nagy távolságból is. Ehhez a segítségére van persze az, hogy talán az ő ágyúja a legpontosabb a játékban. A sebzése elmarad a szovjet és amcsi TD-k esetében látottaktól, azonban nem sokkal! Mivel a tűzgyorsaság bőven kárpótol minket.
A mozgékonyságában nincs semmi extra, jobb mint a Ferdinél, de nem is a leggyorsabb. Ami előny számára, hogy gyorsabban fordul meg egy helyben állva mint az usa vagy ruszki TD-k. Ez a magas RoF-fal párosítva esélyt ad neki arra, hogy túlélje a közelharcokat.
A JT különösen hírhedt a „világító torony” effektusa miatt. Képes a pálya legtávolabbi részéből is világítani. Szintén hajlamos arra, hogy a szemből bekapott lövésektől motorsérülést szenvedjen és kigyulladjon. A löveg pontossága miatt érdemes nagy távolságból használni, a láthatósági rendszer bugjai itt is az előnyünkre lesznek. Sajnos elég nagyok a méretei, főleg a magassága, de ezt is az előnyünkre fordíthatjuk, mivel lövegnek meglepően jó a vertikális kitéríthetősége, szóval érdemes hull-down módban használni. Így az erős felépítmény meg fog védeni minket szinte minden tanktól (kivéve persze az artyk).

Ajánlott felszerelés: Rammer, Ventillátor, Binocular Telescope

Előnyök: talán neki van a legjobb lövege, korlátozott hull-down mód, jól fordul egy helyben állva

Hátrányok: különösen gyúlékony, világító torony effektus, nagy méret

Értékelés:
Védettség: Jó
Tűzerő: Kitűnő
Mozgékonyság: Átlagos
Rejtőzködés: Gyenge

Online lista
1 látogató van online
0 vendég, 1 bots, 0 felhasználó
látogató számláló